Tjänster

Tjänster Inom Spa, Pool och Bygg

DC Pool Service & Bygg

Vi har ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig med installationer, reparationer och underhåll av er pool. För att du som kund ska kunna få ut maximalt av din investering och dina förväntningar på din pool, så presenterar vi härmed vårt breda utbud tjänster. Vi kan hjälpa dig i såväl stort som smått.

Pooltak

Vi säljer - servar och reparerar dem! Så behöver du hjälp med ett nytt pooltak, montering eller reparation av ditt befintliga pooltak? Låt oss hjälpa dig.

Plats svetsning av liner

Är det dags för linerbyte? Vi erbjuder komplett liner svetsning på plats. Vår liner kommer från världsledande Renolit och enbart deras produkter används vid utförande, allt från liner, svetsplåt, algacid matta m.m.

Spabad

Vi kan allt om spabad! Behöver du hjälp så kontakta oss. Vi kan byta allt från värmare till pumpar och munstycke.

Inkoppling samt pumpsystem

Vi hjälper dig att byta cirkulationspumpar, filter, automatiska doserings maskiner, total renoveringar, fel och läckagesökningar samt inkoppling av komplett pool. Allt för att säkerställa en läckage och bekymmersfritt ägande!

Total entreprenad

Pool är inget vem som helst ska bygga, som kan bygga. Vi står för allt arbete från grävningen till driften av poolen. All kontakt runt projektet sköts med en och samma arbetsledare från DC poolservice och inga underleverantörer används, enbart vår egen personal.
Tveka inte på att kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök så att ni kan avnjuta er egen pool i trädgården, helt efter era önskemål.

Behöver du hjälp?​​

Vi finns här för dig så tveka inte att kontakta oss om du har några funderingar eller frågor.​​

Sociala kanaler

Följ oss gärna i våra sociala kanaler. Här lägger vi upp nyheter och berättelser från DC poolservice